Herrefrisør i Allerød

Erfaren herrefrisør i Allerød

Hos Blush & Shadow i Allerød har vi i flere år været den oplagte destination for herrekunder, der ønsker sig en erfaren herrefrisør og en klædelig klipning i fineste kvalitet. I vores frisørsalon i Allerød vil du altid blive mødt af professionelle frisører, der er passionerede omkring deres håndværk, og som sætter en ære i, at du føler dig velkommen og tryg i salonen såvel som frisørstolen. Vi tilbyder herreklip i alle afskygninger, så hvad end du drømmer om den store forvandling eller blot en solid og kvalitetssikker studsning, så er du kommet til det rette sted. Velkommen til.

Herreklip – en fuld wellnessoplevelse

Det er vores klare formål med dit besøg, at du foruden en frisk frisure også går herfra med en følelse af fornyet velvære. Derfor får du i forbindelse med herreklip også en dejlig hårvask og hovedbundsmassage forud for din klipning. Derudover sætter vi stor pris på at starte ethvert herreklip med en kort konsultation, hvor du fortæller om dine ønsker og eventuelle problematikker. Det er din garanti for, at det endelige herreklip afspejler dine ønsker og behov, og at du har modtager den bedst mulige vejledning fra vores herrefrisører, inden du sætter dig til rette i stolen.

Vi skræddersyer herefter et lækkert herreklip, der passer til netop dig – både i stil og udtryk. Du har derudover også mulighed for at få trimmet dit skæg i forbindelse med dit besøg.

Bestil tid allerede i dag

 Der er altid en kompetent medarbejder klar til at gå i dialog med dig, hvis du har spørgsmål til herreklip, eller du ønsker at bestille tid. Du kan blot kontakte os på telefon +45 4424 3450 eller bestil en tid allerede i dag via vores booking.

Hjem

Ring op

Booking

Kontakt os