Hairtalk Extensions

Det er ingen hemmelighed, at langt de fleste vil opleve at drømme om en stor forandring, når det kommer til deres hår. Det kan være en drøm om mere fylde, mere længde eller modet til at prøve striber, men det er ikke altid, at tanke bliver til handling grundet helt naturlige bekymringer. Heldigvis er gode råd ganske gratis hos Blush & Shadow. Vi kan varmt anbefale en behandling med Hairtalk Extensions, der giver dig muligheden for at indfri dine ellers grænseløse hår-drømme uden at gå på kompromis med et naturligt look eller sundheden af dit hår. Hairtalk Extensions er din genvej til fyldigt og smukt hår med et betagende farvespil – helt uden skadelige kemi og i markedets højest mulige kvalitet.

Din autoriserede Hairtalk Stylist

 Hos Blush & Shadow ønsker vi at skabe åbne rammer og et hav af muligheder for vores kunder, og derfor har vi videreuddannet os til autoriserede Hairtalk Stylister. Der findes et væld af løsninger med hårextensions på markedet, men Hairtalk er ubestridt forbrugernes og professionelle frisørers foretrukne løsning. Det er det, fordi Hairtalk Extensions er den ægte vare. Hairtalk producerer luksuriøse hårextensions af 100% ægte år, der påsættes med patenteret, medicinsk tape. Det er noget ganske særligt at få hårextensions, og vi ønsker intet mindre end at indfri dine forventninger og mere til. Vi bruger derfor Hairtalk Extension, da de udelukkende er skabt af det allerbedste hår, den bedste kvalitet og med markedets mest skånsomme tapemetode.

Vores kompetencer skal altid komme dig til gode – kom til konsultation

 Vores Hairtalk Stylister sætter stor pris på at indlede enhver extension-proces med en gennemgående konsultation, hvor al vores viden og erfaring på området kan hjælpe dig til det helt rette valg. Vi ser derfor gerne, at du starter med at booke en konsultation hos vores frisør i Allerød, hvor vi kan tale om dine ønsker og behov i forbindelse med hårextensions. Det kan være, at du ønsker at opnå mere længde, et changerende farvespil eller blot mere fylde til din nuværende frisure, og vi taler derfor gerne mulighederne igennem med dig, så vi er sikre på, at det endelige resultat afspejler dine visioner. Vi har en stor erfaring inden for Hairtalk Extensions, og konsultationen er derfor også din mulighed for at drømme ganske grænseløst, så vores eksperter kan skræddersy en realistisk plan, der passer til netop dig.

Hairtalk Extensions kommer med intet mindre end 6 måneders garanti, når man benytter deres egen plejeserie. Den kan du naturligvis få med fra salonen, når du er færdig med din behandling, og vi anbefaler bestemt Hairtalks egen serie for at opnå de bedste forhold for dine hårextensions.

Sådan foregår Hairtalk Extensions hos Blush & Shadow

Under konsultationen vil vi i samarbejde med dig finde frem til, hvilket hår vi skal bestille til dig. Her vil vi også gennemgå plejepakker, og du vil få udleveret en shampoo som forberedelse til påsætningen. Inden du forlader salonen, skal du betale et depositum på 500 kr. Dette vil blive fratrukket prisen, når du kommer og får påsat hårextensions. Hvis du skulle fortryde, forbeholder vi os retten til at beholde dit depositum for håret. Vi forbeholder os også retten til at sige fra, hvis vi efter konsultationen ikke mener, at det ønskede resultat kan opnås med extensions og dit hår.

Når det er tid til påsætning af Hairtalk Extensions, skal du møde op med nyvasket hår, som du har vasket i den udleverede shampoo. Der må ikke være nogen andre produkter i dit hår. Når vi påsætter dine hårextensions, vil du naturligvis også modtage en klipning, der integrerer dit hår med dine nye hårextensions. Sådan opnår du det smukkeste og mest naturlige resultat.

Afsluttende gennemgår vi en folder, der forklarer dig, hvordan du vedligeholder dine Hairtalk Extensions, og hvordan du bruger plejepakken. Derudover får du et garantibevis. Inden du går, finder vi sammen en tid til oprykning om 6-8 uger.

 Hvor længe holder Hairtalk Extensions?

 Hairtalk Extensions er meget holdbare og nemme at vedligeholde. Omkring 6-8 uger efter første påsætning skal håret rykkes op på plads igen. Ved korrekt pleje kan håret som minimum rykkes op 3 gange. Derfor kan du anvende dine extensions i ca. 8 mdr. (nogle gange længere). For at undgå skader på Hairtalk Extensions, når de oprykkes og fjernes, skal dette kun udføres af en autoriseret Hairtalk Stylist.

Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv eller ring til os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få udlevet din største hårdrøm.

Konsultation

160,-

Depositum for extensions bestillingen

500,-

Lille plejepakke – (shampoo, balsam, conditioner spray og børste)

598,-

Stor plejepakke – (shampoo, balsam, conditioner spray, detangler spray, repair crème, treatment fluid og børste)

1248,-

Oprykning af volume extensions

995,-

Oprykning af fuld extensions

1500,-

Volume extensions 25 cm

1996,-  –  5088,-

Volume extensions 40 cm

2596,-  –  7782,-

Volume extensions 55 cm

3796,-  –  5694,-

Fuld extensions 25 cm

3992,-  –  6784,-

Fuld extensions 40 cm – (den mest populære extensions længde)

5192,-  –  10376,-

Fuld extensions 55 cm

7592,-  –  9490,-

Hjem

Ring op

Booking

Kontakt os