Hairtalk Extensions

Drømmer du om mere fylde? Et langt smukt hår? Farvespil i håret, men er ikke vild med tanken om at farve dit eget hår? Vil du have et naturligt look, hvor man hverken kan se eller mærke dine extensions?

SÅ er svaret Hairtalk Extensions.

Vi er autoriseret Hairtalk stylister – Hairtalk er den mest lækre og luksuriøse 100% ægte hårextensions på markedet, med patenteret medicinsk tape. At få extensions er noget helt særligt og vi bruger kun det allerbedste hår, af den bedste kvalitet og med markedets mest skånsomme tapemetode, helt uden nogen form for skadelig kemi.

Få at sikre at du bliver lige så vild med Hairtalk som vi er, skal du starte med at booke en konsultation hos os, hvor vi kan snakke om hvilket behov du har. Skal det være langt, smukt Rapunzel hår, eller har du brug for mere fylde til din frisure, eller måske føler du dit hår er meget tyndt i fronten. Vi kan næsten hjælpe med det hele. Hairtalk giver 6 måneders garanti på håret, hvis man benytter deres egen plejeserie. Den vil vi selvfølgelig også anbefale du bruger for at passe bedst muligt på dine extensions.

Hvordan vil det foregå?

Ved konsultationen vil vi vejlede dig i hvilket hår, vi skal bestille til dig. Vi vil gennemgå plejepakker og du vil få udleveret en shampoo. Inden du går skal du betale et depositum på 500 kr, som vi fratrækker når du kommer og får påsat håret. Hvis du imellem tiden fortryder, forbeholder vi os retten til at beholde dit depositum for håret. Vi forbeholder os også retten til at sige fra, hvis vi ikke mener det ønskede resultat kan opnås med extensions og dit hår.

Ved påsætning af extensions, skal du komme med nyvasket hår, som du har vasket i den shampoo du har fået udleveret til konsultationen. Du må ikke komme nogen andre produkter i, end den shampoo. Ved påsætningen vil vi sætte dit smukke nye hår på, klippe dit eget hår og extensions sammen. Så det bliver helt naturligt og smukt. Vi vil gennemgå en folder, om vedligeholdelse og om din nye plejepakke samt dit garantibevis.

Inden du går, vil vi sammen finde en ny tid til oprykning om 6-8 uger.

Hvor længe holder det?

Hairtalk er meget holdbare og nemme at vedligeholde. Ca. 6-8 uger efter første påsætning skal håret rykkes op på plads igen. Ved korrekt pleje kan håret som minimum rykkes op 3 gange. Derfor kan du anvende dine extensions i ca. 8 mdr. (nogen gange længere). For at undgå skader på Hairtalk extensions, må de kun fjernes ved en autoriseret Hairtalk stylist.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at få udlevet din største hårdrøm.

Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv eller ring til os.

Konsultation

160,-

Depositum for extensions bestillingen

500,-

Lille plejepakke – (shampoo, balsam, conditioner spray og børste)

598,-

Stor plejepakke – (shampoo, balsam, conditioner spray, detangler spray, repair crème, treatment fluid og børste)

1248,-

Oprykning af volume extensions

995,-

Oprykning af fuld extensions

1500,-

Volume extensions 25 cm

1996,-  –  5088,-

Volume extensions 40 cm

2596,-  –  7782,-

Volume extensions 55 cm

3796,-  –  5694,-

Fuld extensions 25 cm

3992,-  –  6784,-

Fuld extensions 40 cm – (den mest populære extensions længde)

5192,-  –  10376,-

Fuld extensions 55 cm

7592,-  –  9490,-

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os