Frisør tilbyder Balayage i Allerød

Opnå smukt hår med balayage hos Blush & Shadow

Balayage – også kaldt blonde balayage – er en smuk farveteknik, der udføres i fri hånd. Det er en teknik, som vi gennem uddannelse og erfaring har mestret hos Blush & Shadow i Allerød, og som vi nyder at udføre for kunder fra nær og fjern. Balayage er særligt egnet til langt hår, hvor der er plads til at kreere et smukt farvespil. Blonde balayage efterlader dig med et smukt og naturligt sommerlysnet udtryk, der bringer liv og karakter til din frisure, og teknikken har fået meget positiv opmærksomhed over de seneste år. Kom forbi vores salon i Allerød og bliv klogere på dine muligheder med balayage farvebehandling, samt få et større overblik over vores balayage priser.
Så hvis du leder efter en frisør til balayage, som blandt andet tilbyder balayage af lyst hår, så tøv ikke med at kontakte os.

Balayage skræddersyet til dig

Hos Blush & Shadow indleder vi alle vores frisørbehandlinger med en grundig konsultation. Vores kompetencer er ment til at komme dig til gode, og en grundig konsultation gør det muligt for os at skræddersy en behandling til dig, så vi sikrer, at det endelige resultat afspejler dine ønsker. Her er balayage bestemt ingen undtagelse, og vi vil i samarbejde med dig, og med en gennemgang af dit hår, skabe en skræddersyet blonde balayage behandling til netop dig. Hvad der særligt er tiltalende ved balayage farveteknikken er bl.a., at man med denne teknik aldrig farver helt til hovedbunden. Det betyder, at man ikke skal bekymre sig om udgroninger, når man vælger en blonde balayage.

Vi afslutter altid en balayage behandling med en eftertoning, der sikrer dig en masse glans, og som er med til at give dig et naturlig udtryk ved at binde farverne sammen.
Vores balayage priser er meget overkommelige, så hold dig ikke tilbage uanset om du skal have balayage af lyst eller mørkt hår.

Bestil tid til balayage i Allerød allerede i dag

 Der står altid kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med dig, der gerne vil høre mere om balayage. Hvis du derfor gerne vil høre nærmere eller bestille tid til en behandling, så kontakt os på Så kontakt os på telefon +45 4424 3450 eller bestil en tid allerede i dag via vores booking. Vi vil meget gerne fortælle dig mere om vores balayage priser, behandlinger og metoder.

Hjem

Ring op

Booking

Kontakt os