Afbudspolitik

Der kan opstå situationer, hvor det ikke er muligt at komme til aftalt behandling.

Dette har vi generelt stor forståelse for, da vi selvfølgelig ikke ønsker at du kommer og er syg. Men da vi er en lille virksomhed, er det sårbart for os med huller i kalenderen, da vi har mange som ønsker en tid, som vi er nødt til at afvise.

Derfor beder vi dig venligst foretage eventuel afbestilling senest 24 timer før behandlingens start, så vi har mulighed for at tilbyde tiden til en anden kunde.

Skal du melde afbud, skal du ringe til salonen på tlf. 4424 3450 indenfor vores åbningstid, hvis det er uden for åbningstid, via mail mail@blushandshadow.dk .

Afbud skal ikke ske via sociale medier! Ved afbud senere end 24 timer før din behandlings start, kræves der 200 kr i afgift. Da vi kan have svært ved at nå og få en anden kunde på.

Afbudsregler er til for at yde den bedste kundeservice og tilbyde tiden til andre interesseret.

LUS

Bliver der fundet lus på børn/voksne inden start på behandling, så bliver behandlingen stoppet og der vil blive opkrævet 50% af behandlingens pris. Din tid er kostbar, det er vores også. Din frisør skal have sin løn. Også ved et afbud eller udeblivelse. Håber på din forståelse.

Hjem

Ring op

Booking

Kontakt os